Eladó ház Kecskemét, Árpádváros 76 nm
Eladó ház Kecskemét, Árpádváros 76 nm
Eladó ház Kecskemét, Árpádváros 76 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7865822
Referenciaszám: H474361
Frissítve: 17 napja

Kecskemét eladó családi ház 3 szobás: 54,7 millió Ft

54,7 millió Ft
719 737 Ft/m²
76 m²
Alapterület
398 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 158 753 Ft
Második évtől
216 652 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ a kedvelt központ közeli városrészen, Kecskeméten egy JÓ ÁLLAPOTÚ, TÉGLA építésű, KELLEMES stílusú HÁZ, amely TÖKÉLETES otthona lehet jövőbeli tulajdonosnak! Az ingatlant 1960-ban építették, és a mai napig mind a szerkezet, mind az esztétika terén MEGTARTOTTA EREDETI BÁJÁT, mindemellett KORSZERŰEN FELÚJÍTOTT, SZIGETELT KIVITELBEN kínáljuk. A lakónegyed csendes, biztonságos és SZÍVDERÍTŐEN barátságos, ideális otthont biztosít barátságos szomszédokkal, életerős közösséggel és minden kellő szolgáltatással a közelben. A házban 3 FÉNYES és tágas szoba található, összesen 76 NÉGYZETMÉTER alapterületen. Az ablakok a tágas udvarra nyújtanak kilátást, ami nyugalom és béke érzetét hozza el otthonodba. Az 398 NÉGYZETMÉTERES TELEKHEZ tartozik egy SAJÁT GARÁZS, így a parkolás sem lesz gond! Külön érdemes kiemelni a tartozó KERTET, ami a városi nyüzsgésben is lehetővé teszi a kertészkedés örömeit, vagy csak egy hangulatos barbecue alkalmat szűk családi körben. A FŰTÉST GÁZ CIRKÓ KAZÁN biztosítja, hozzájárulva a lakókényelemhez és az energiahatékonysághoz. Összefoglalva, ez a ház az IDEÁLIS otthona lehet annak, aki KECSEMÉTEN szeretne otthonra lelni egy SZÍVDERÍTŐ, CSENDES és KULTURÁLT KÖRNYEZETBEN.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
G
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Sándor Otthon Centrum - Kecskemét - Kisfaludy utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Sándor Otthon Centrum - Kecskemét - Kisfaludy utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY