Eladó ház Kecskemét, Belváros 156 nm
Eladó ház Kecskemét, Belváros 156 nm
Eladó ház Kecskemét, Belváros 156 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8066393
Referenciaszám: M272671
Frissítve: 19 napja

Kecskemét eladó családi ház 4 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
480 770 Ft/m²
156 m²
Alapterület
708 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában! Bács-Kiskun megyében Kecskemét történelmi belvárosában eladó helyi egyedi védelem alatt lévő kb 100 éves FELÚJÍTANDÓ több épületből álló tégla polgárház 708 m2-es telken. A főépület, amiben jelenleg is laknak 93 m2, a második házrész 63 m2, ennek a felújítását már elkezdte a tulajdonos. További épületek találhatók az udvarban, amiknek a felújítása még nem kezdődött el, csak a villanyvezetékek cseréje történt meg. Ezek össz területe 120 m2. Az ingatlan jellegéből adódóan a felújítást követően több generáció együttélésére is lehetőség lesz. Tartozik továbbá még hozzá 15 m2-es utcáról nyíló üzlethelyiség is. Az épület utcai homlokzata jól karbantartott, a polgári házakra jellemző ablakok feletti gipszstukkókkal. Az ingatlan felújítása során 4 éve bevezették a gázfűtést, de a korábban használt kéményeknek köszönhetően lehetőség van cserépkályha kiépítésére is. A házban megtörtént a villanyvezetékek cseréje, illetve részben már kicserélték az ablakokat fából készült korszerűre. A ház stílusának megfelelően, az ablakok belső részén spaletták találhatók. A beltéri ajtók eredetiek, érdemes felújítani azokat. Az ingatlan összközműves, az udvarban fúrt kút is van. A főépület tetőszerkezete kb 40 éve lett kicserélve, héjazata agyagcserép, a fagerendák jó állapotúak. A főépület belmagassága 3,5 méter, a lakott részen a mennyezet 20 cm álmennyezettel és szigeteléssel rendelkezik. A burkolatok teljes cserére szorulnak, esetleg a szobákban a fa parketták felújíthatóak. Az udvarban több autó tárolására van lehetőség, akár fedett épületben is. Az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik, néhány perces sétával minden elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kámány Gyöngyike Erzsébet Kecskemét Kisfaludy utca 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 219 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kámány Gyöngyike Erzsébet Kecskemét Kisfaludy utca 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 219 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY