Eladó ház Kecskemét, Bethlenváros 147 nm
Eladó ház Kecskemét, Bethlenváros 147 nm
Eladó ház Kecskemét, Bethlenváros 147 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7936960
Referenciaszám: M262641
Frissítve: 21 napja

Kecskemét eladó családi ház 6+1 fél szobás: 88 millió Ft

88 millió Ft
598 640 Ft/m²
147 m²
Alapterület
207 m²
Telek
6+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 255 398 Ft
Második évtől
348 544 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában! Kecskemét történelmi belvárosában, 5 perces sétára a főtértől eladó 147 m2-es kétrendbelivé alakított polgárház, amihez 45 m2 pince, 3x1 m2 erkély, 11 és 8,4 m2 terasz, 11 m2 autóbeálló tartozik. Az ingatlan alkalmas lehet használati megosztással két család részére, több generáció összeköltözésére, illetve munkásszállónak vagy panziónak is ideális a kialakításából adódóan. Az épület kétszintes, a két házban összesen 7 szoba található, + nappali-étkező-konyha. Az egyik házrész alatt pincével, ahol az eredeti 80 cm vastag téglafalak látszanak, ezért kiválóan alkalmas borospincének is. Elektromos garázskapuval nyílik a közös főbejárat, attól jobbra és balra helyezkedik el az épület két szárnya, elszeparálva a két házrész bejáratot egymástól. Külön-külön terasz kapcsolódik a házhoz, a kert közös használatú, zárt, összesen 207 m2 a telek területe. Az otthon melegéről 5 db klíma gondoskodik, amihez H tarifás villanyórák is fel vannak szerelve, külön órák a két házrészhez. A gázcsonk az épületen van, de a mérőóra le lett szerelve, mivel a jelenlegi tulajdonos nem kívánt gázzal fűteni. Az ingatlan teljes felújításon esett át, ami 2023-ban lett befejezve. Az épület a földszinttől új építésű, tégla falazatú. Az egész házban újak a műanyag nyílászárók, új hideg-meleg burkolatok kerültek minden helyiségbe, illetve új fürdőszobák lettek kialakítva. A házhoz több terasz és erkély tartozik. A felújítást követően még nem lakta senki, igény szerint azonnal költözhető. Az ingatlan elhelyezkedésének és kialakításának köszönhetően sok lehetőséget rejt magában.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1920
Erkély:
3 m²
Terasz:
19,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
világos
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kámány Gyöngyike Erzsébet Kecskemét Kisfaludy utca 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 219 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kámány Gyöngyike Erzsébet Kecskemét Kisfaludy utca 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 219 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY