Eladó ház Kecskemét 50 nm
Eladó ház Kecskemét 50 nm
Eladó ház Kecskemét 50 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8075750
Referenciaszám: HZ046647
Frissítve: ma

Kecskemét eladó családi ház 2 szobás: 26,99 millió Ft

26,99 millió Ft
539 800 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2688 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 332 Ft
Második évtől
106 900 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hogy az Ön és családja új otthonává váljon ez az ingatlan! Vegye fel a kapcsolatot velünk még ma, hogy megtekinthesse ezt a kivételes ingatlant!Az elhelyezkedése kiváló: a jó közlekedési lehetőségek révén Kecskemét városközpontja könnyedén és gyorsan megközelíthető, ugyanakkor a környék nyugodt és barátságos, így ideális választás lehet azok számára, akik a város közelében, de mégis csendes, békés környezetben szeretnének élni.Az ingatlanhoz tartozik egy lakható melléképület is, ami további lakótérként vagy akár munkahelyként,vállalkozásként is is funkcionálhat. Az otthon igazi különlegessége a kertre néző panoráma, ami lehetőséget ad a természet közelségének élvezetére mindennap. Nemrégiben történt meg a ház komplett tetőcseréje,valamint villany- és vízvezetékek cseréje, és a a külső nyílászárók modern, műanyag ablakra való lecserélése is, ezáltal növelve az ingatlan energiahatékonyságát és biztonságát.A jelenlegi tulajdonosok nagy gondot fordítottak az ingatlan karbantartására és folyamatosan modernizálták azt. A lakóhelyiségek jó fényviszonyokkal rendelkeznek, amely hozzájárul az otthon meleg és barátságos atmoszférájához. A ház és a  melléképület  fűtéséről gázkonvektor gondoskodik, így a téli hónapokban is garantált a kellemes hőérzet. Az 50 m²-es ingatlan, mely egy csendes, kellemes környéken található, nem csupán kényelmes otthont nyújt, hanem egy gyönyörű kerttel, garázzsal és melléképületekkel is rendelkezik. Az ingatlan ára a piacon fellelhető legjobb ajánlatok közé tartozik, így remek befektetési lehetőség is egyben. Az ingatlan per és tehermentes ,nem kifüggesztés köteles!További információért várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Aranka Katalin Duna House - Kecskemét, Arany János utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 394 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Aranka Katalin Duna House - Kecskemét, Arany János utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 394 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY