Eladó lakás Tiszaújváros, Mátyás király út 35 nm
Eladó lakás Tiszaújváros, Mátyás király út 35 nm
Eladó lakás Tiszaújváros, Mátyás király út 35 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7952818
Frissítve: 3 hónapja

Tiszaújváros eladó panellakás 1+1 fél szobás: 120 ezer Ft

120 ezer Ft
3 429 Ft/m²
35 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tiszaújvárosban kiadó igényesen felújított, teljesen bútorozott és gépesített, társasházi, panelprogram keretében korszerűsített, jó állapotban lévő 35 m2- es, 1+1 félszobás lakás. A lakás a Mátyás király úton, négyemeletes, panelprogram keretében korszerűsített társasház 2. emeletén található Helyiségei: nappali, hálószoba, konyha, közlekedő, fürdő. A lakás négy éve, teljeskörűen felújításra került, teljesen bútorozott, háztartási eszközökkel felszerelt, gépesített (hűtőgép, mosógép, mikró, gáztűzhely). Fűtésköltsége kedvezően alakul, mivel panelprogram keretében a homlokzat nikecell szigetelést kapott, kültéri nyílászáróit hang- és hőszigetelt ablakokra cserélték, a bejárati ajtó több ponton záródó zárszerkezettel felszerelt. A városi buszmegálló rendkívül könnyen és gyorsan elérhető. Bevásárlási lehetőségek, bankok, iskola, óvoda, számos játszótér sétatávolságban vannak. Parkolás a ház előtti és melletti parkolókban ingyenesen és kényelmesen megoldható. Az ingatlan azonnal költözhető 2 havi kaució+1 havi bérleti díj megfizetése mellett. Mérete miatt egy, maximum két személy kényelmes elhelyezésére alkalmas ez a kis lakás. Bérlőinknek teljes körű és díjmentes szolgáltatást nyújtunk, a bérbeadást illetően, valamint a későbbi kapcsolattartást igény szerint segítjük. Hívjon bizalommal, amennyiben igényes, ízlésesen és új bútorokkal berendezett, új háztartási és elektronikai gépekkel felszerelt ingatlant keres. A lakás számlaképesen, elsősorban cég részére kiadó, de a tulajdonos szívesen fogadja magánszemély jelentkezését is.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
28 000 Ft/hó
villany
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
am-micro antennás
internet
bútorozott
beépített konyhabútor
gépesített
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
klíma
panelprogram
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíróné Klára Duna House - Tiszaújváros, Deák Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 381 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíróné Klára Duna House - Tiszaújváros, Deák Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 381 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY